home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > Mechanical > maintenance & nonperformance

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-31-2016, 06:17 PM   #1
VolvoPrince
Board Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Phoenix
Default 1984 245 AC Flush?

Hey guys, so for the last few months the temperature out in AZ has been creeping up, and I recharged it about 6 months ago. It doesn't leak and has been at a stable 35PSI on the low port since then. Since it's starting to heat up, though, I've noticed that I need to drive the car around for about 15 minuets before it really gets cold. And this is with the condenser fan on.

Is there any way I can fix this issue? It's only in the high 90's this week so I don't know what it will be like 100+! Is there a flush for the R134a or something? Or is it something else wrong with my system?

In addition to the charge, I've also done the fan clutch along with the rest of my coolant system (not AC), including head gasket, but I know if the engine is running hot that will affect the AC.
__________________
1984 245 M47 Swap
1977 245 DL M46/OD
1998 V70R AWD
2004 V70R M66
1995 855 T-5R
1993 245 M46/OD Swap
VolvoPrince is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.